Gjør det lettere for deg selv

“Wherever You Go, There You Are"

- Jon Kabat-Zinn

Har vi ikke en tendens til å komplisere ting?

En tendens til å tenke på alt vi skal gjøre, alle stedene vi skulle vært, og alle folkene vi skulle rekke å treffe osv….

Livet vårt er en tidslinje, ja….men vi trenger ikke leve hele livspennet på én og samme tid. Det kompliserer bare ting. 

Det er fint å planlegge fremover. Ha litt oversikt og tanker om hva som skal skje når. Det er rett og slett lurt. MEN…du kan ikke leve på alle disse plassene, og med alle disse folkene på én og samme tid. Det blir overveldende. Rett og slett for mye! Du kan kun være der du er når du er der. 

Hva er her akkurat nå?

Når ting blir overveldende så blir vi fort litt stressa. 

Men realiteten er at alt du kan gjøre er å håndtere der du er nå, og det du gjør nå. Du kan ikke være på flere steder samtidig (selv om flere av oss klarer å være et sted fysisk og et annet sted i hodet). Du har egentlig bare denne stunden til å gjøre det du skal gjøre nå…så gjør det lettere for deg selv, da. Ta det som kommer, når det kommer. 

Du kan kun være tilstede i et lite snapshot av livet ditt om gangen. Derfor kan du ikke leve hele måneden, hele uka, eller hele dagen på én gang. Du må starte med den stunden du har akkurat nå.  Vær her fullt. Ta vare på den. Jobber du, så jobber du. Har du pause, så har du pause.

Gjør akkurat nå litt lettere for deg selv ved å være til stede der du er, og med det du gjør. Aaaaaalt som skal skje fremover får sin egen tid, og da er det der du skal være. 

canvas (27)